Monday, 8 April 2013

Set Slimming Shaklee

Sblm ni dah cerita tentang Set Slimming utk breastfeeding moms kan then harini nak cerita ttg SET SLIMMING CINCH SHAKE plak. Set Slimming Breastfeeding tu tak berapa sesuai utk yg tidak menyusukan badan kerana tiada kajian yg dibuat ke atas ESP utk menurunkan berat badan dan membakar kalori cuma utk wanita yg menyusu mereka lebih byk membakar kalori dr org biaa sdan ESP dpt membina otot2 dan keanjalan kulit semasa proses berdiet



DETOX

Anda sering mengambil pelbagai ubatan untuk membantu diet anda. Tapi sangat liat untuk berfungsi. Masih tak turun dan nampak perubahan? Dengan Shaklee akan memudahkan proses pelangsingan anda. Langkah pertama untuk anda lakukan adalah dengan proses DETOX.
Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Proses pembakaran lemak dan pelangsingan badan anda pun lebih mudah berlaku.
roduk Shaklee yang sesuai untuk detox adalah Herb-lax atau Alfalfa Complex  Saya tidak syorkan Herb-lax pada ibu-ibu yang menyusukan anak kerana bimbang jika kesannya akan dapat pada anak (anak mungkin cirit birit) namun boleh dibuat 1-2 kali seminggu. Saya mencadangkan Alfalfa Complex untuk ibu yg menyusu badan kerana proses detoxnya lebih lembut dan sesuai utk bayi

BAKAR/PECAH LEMAK

Ada dua pilihan sama LECITHIN atau Omega Guard

LECITHIN
Berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak. Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah...dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

OMEGA GUARD
Omega-3 Fatty Acids mempengaruhi pelbagai jenis hormon yang dihasilkan oleh badan termasuk LEPTIN yang merupakan hormon yang penting dalam pengawalan selera makan dan metabolisme. Ianya dihasilkan daripada lemak di dalam badan. Leptin akan menghantar signal kepada otak untuk mengehadkan rasa lapar. SEMAKIN RENDAH PARAS LEPTIN, SEMAKIN CEPAT ANDA AKAN BERASA LAPAR
Leptin ini juga boleh meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma meningkat, maka cepatlah lemak dibakar di mana akan membantu kita untuk kurangkan berat.

BINA OTOT

CINCH SHAKE

Cinch dihasilkan daripada kajian nutrisi selama 50 tahun bagi menghasilkan pelan untuk mengurangkan inci yang mudah dan menyihatkan kita semua.
Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berkhasiat untuk membantu anda memelihara otot penting serta membuat anda sentiasa kenyang dan berpuas hati disamping mengurangkan berat badan.

Ciri-ciri ISTIMEWA pada CINCH SHAKE
  • Memberi faedah seperti mengambil 1 hidangan makanan tetapi rasa seperti menikmati pencuci mulut.
  • Diperkaya dengan leucine untuk memelihara otot semasa proses menurunkan berat badan
  •  Mengandungi 24 gram protein dalam setiap hidangan untuk memberi rasa puas dan kenyang
  • Kandungan serat yang tinggi, 6 gram dalam setiap hidangan.
  • Nilai indeks Glisemik yang rendah untuk mengekalkan paras gula normal dalam darah dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian bagi 21 jenis vitamin dan mineral penting.tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan.
  • Menggunakan soya yang tidak diubahsuai melalui genetik (non -GMO soy protein)
Kebaikan cinch:
  • Memberikan rase kenyang berjam-jam lamanya
  • Mengurangkan selera makan bagi anda yg tak boleh control nafsu makan
  • Menberi tenaga berpanjangan so anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
  • Meningkatan metabolisme badan
  • Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
  • Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit 
  • Menghilangkan lemak yg berlebihan dan mengurangkan inci pada badan
Ok Jom kita tgk TESTIMONI mereka yg dah berjaya CINCHED

TESTIMONI PENGAMBILAN HERBLAX, LECITHIN DAN CINCH SHAKE

TURUN 8 KG DALAM 2 BULAN



TESTIMONI PENGAMBILAN GLA, HERBLAX, LECITHIN DAN GLA COMPLEX

HASILNYA TURUN 8KG DALAM 5 BULAN


Untuk ibu2 yg masih menyusu badan anda boleh ambil CINCH SHAKE namun perlu diigt yg cinch ni mengandung kalori yg sedikit jd anda perlu menambah kalori dalam pemakanan seharian atau mencampur dgn ESP, ini kerana bila minum CINCH ni akan beri rasa kenyang yg lama dgn adanya fiber tp baby masih perlukan kalori untuk pembesaran mereka

TERUJA DGN HASIL PENURUNAN BERAT MEREKA
RATA2 YG MENGAMBIL DIET CINCH NI AKAN MENGALAMI PENURUNAN INCI YG PLG KETARA SBB TU NAMANYA 'CINCH' KAN SBB CINCH NI AKAN BENTUK TUBUH KITA SERTA MELANGSINGKAN BADAN


BERMINAT

NAK TAU HARGA

HUBUNGI SAYA UTK KONSULTASI PERCUMA

SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
ID NO: 880098
NURUL AZEAN
CALL/SMS/WASSAP: 0193228823 


COD : SEKITAR KLANG


Pakar Cantik

No comments:

Post a Comment

Post a Comment