Tuesday, 17 February 2015

Khasiat Coffee Scrub

Ada yg dah pernah dengar tentang COFFEE SCRUB, mgkn ada yg pernah dengar ada yg belum


Jom kita tgk khasiat coffee scrub ni

- membuang sel2 mati pada kulit
- mencerahkan bhgn yg gelap seperti di bahagian bawah lengan
- menghilangkan masalah bau badan
- melancarkan peredaran darah
- mengatasi masalah selulit
- memudarkan parut dan stretch mark
- aroma coffee dapat melegakan stress dan bersifat penenang
- dapat membantu untuk membakar lemak

Sekarang ini kami mahu memudahkan anda, tidak perlu membuat dari rumah lagi dgn kopi pracampuran kerana kopi seperti itu mengandungi bahan perasa dan pengawet tambahan, kami menggunakan kopi asli dari ladang yg dimesin halus serta dicampurkan dgn ramuan seperti olive oil, vco, garam organik dan ada ramuan rahsia juga yg tidak akan mengeringkan kulit malah melembapkan



Satu bekas 250gm hanya RM20 sahaja

postage semenanjung - RM6
postage sabah sarawak - RM10

sebarang pertanyaan dan pembelian boleh direct wassap saya 0193228823
Pakar Cantik

Monday, 16 February 2015

Instagram Nageera


Sebenarnya hari2 kami akan upload testimoni dan kebaikan produk tapi selalunya akan update dalam instagram dahulu dan terus link ke personal fb saya


Sesiapa yg ada acc instagram boleh follow kami @nageera


Untuk sebarang masalah berkaitan masalah kulit boleh terus sms/wassap saya 0193228823, insyAllah saya akan menjawab semua kemusykilan anda semua


Pakar Cantik

Wednesday, 11 February 2015

Cara Penggunaan Lip Scrub


Entry harini saya nak ajar penggunaan lip scrub sekarang kami yg sgt super duper best ini


1. Bersihkan bibir dr segala kotoran, lebihan gincu atau lip gloss
2. Ambil secubit scrub pilihan anda
3. Gosok dan urut perlahan-lahan di sekitar bibir selama beberapa minit
5. Basuh dgn air atau hanya lap dgn tisu bersih

Tadaaa hasilnya nnt bibir rasa lebih sexy dan moist2 je



Kalau saya kan biasa saya jilat2 je hihi sbb yummy sangat kan




Jangan risau bahan yg kami gunakan semuanya natural dan tiada bahan pengawet, selamat jika tertelan mahupun jika anak2 terjumpa dan main tp jagala leklok ye kang mau diratah2 pulak scrub korang tu


BERMINAT TERUS SMS/WASSAP 0193228823





Pakar Cantik

Homemade Lip Scrub


Memperkenalkan produk terbaru kami iaitu homemade lip scrub


Homemade lip scrub ni adalah berasaskan bahan2 semulajadi seperti buah-buahan, gula dan olive oil

Kegunaan Lip Scrub

- Membersihkan bibir dari kotoran
- Menanggalkan sel2 mati pada bibir
- Mencerah bibir yg hitam akibat merokok dan minum kafein
- Melembapkan bibir
- Memudahkan pemakaian lipstik bg wanita




Stok yg ada sekarang ada perasa strawberry dan vanilla cranberry, dua2 pun sgt yummy dan edible tau tak bahaya jika termakan




HARGA

LIP SCRUB STRAWBERRY - RM10
LIP SCRUB VANILLA CRANBERRY - RM15

dan yg pastinya produk kami ni semulajadi dan tiada bahan pengawet
sesuai utk lelaki dan wanita


HUBUNGI KAMI UNTUK KETERANGAN LANJUT
SMS/WASSAP 0193228823
Pakar Cantik

Khasiat Air Beras



Pernah dengar petua org dulu2 nak naikkan seri muka rajin2 basuh muka dgn air beras



Selain itu air beras ni sgt berkesan untuk kurangkan minyak pada muka


Kalau rajin2 amalkan petua ini kulit akan terasa lebih halus dan berseri2 selalu

Tahu tak dalam sabun soya kami juga mengandungi beras sebagai komponen utama. Sabun kami ni mmg sgt terbaik dalam membuang minyak dan kotoran pada kulit



BERMINAT NAK DAPATKAN SABUN SOYA KAMI 
BERMINAT NAK JD AGEN DAN DROPSHIP

HUBUNGI KAMI UNTUK KETERANGAN LANJUT
SMS/WASSAP 0193228823
Pakar Cantik