Sunday, 20 July 2014

Segar Bertenaga Sepanjang 10 Malam Terakhir Ramadhan

Bulan ramadhan dah masuk ke penghujungnya, ramai dahla yg dah start masuk enjin buat kuih raya dan menghabiskan sakit baki shopping dan shopping maklumlah ada yg dah dapat bonus kan minggu lepas

Tapi igt 10 malam terakhir nila antara malam2 yg kita tunggu dan kita pun taktau samada kita masih hidup lg pd thn hadapan utk rasainya lagi. Pada 10 malam terahir nila ada satu malam yg dinamakan Lailatul Qadar dan disarankan pada 10 mlm terahir ni perbanyakkan amal ibadat serta membuat qiamulail

Ada dua je alasan yg saya rasa orang akan bg antara penyakit M dan juga penat. Penyakit M tu mmg takde ubat lg utk atasinya, nak atasi kena perbaiki dulu diri sdri. Masalah yg kedua tu penat, penat sbb seharian berpuasa, kerja mcm biasa, terpaksa tempuh jem yg teruk dan bg yg wanita tu kena masak dan handle anak2 lg bila blk mmg penat tu rasa luar biasa dan bila malam tu rasa nak rest je sampai sahur

Ok ni saya nak rekemen satu minuman yg ada orang panggil minuman burung hantu sbb bila dah minum rasa susah nak tido atau bila minum time sahur tu even tak cukup tidur tp masih boleh berjaga dan buat kerja rumah mcm biasa



Cinch tea ni boleh dibancuh sejuk2 atau panas2 dan boleh tambah lg lemon or halia utk menambahkan lg perisa.

Cinch tea ni membekalkan tenaga dgn cara meningkat metabolisma hingga 4 kali ganda, metabolisma yg dah naik ini bukan sahaja dapat membekalkan tenaga yg optimum tp dapat bonus kurus juga tau sbb cinch tea ni pun mmg ada dalam SET KURUS SHAKLEE

JOM TGK TESTIMONI NI





BERMINAT NAK CUBA CINCH TEA UNTUK KEKAL BERTENAGA DAN BONUS KURUS

JGN MALU JGN SEGAN TAU

BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK PERTANYAAN LANJUT

SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
ID NO: 880098
NURUL AZEAN
CALL/SMS/WASSAP: 0193228823


COD : SEKITAR KLANG, KOTA KEMUNING DAN SHAH ALAM 




Pakar Cantik

Wednesday, 16 July 2014

Legakan Senak dan Kembung Perut Setelah Berbuka Puasa


Penuh entry dalam blog ni pasal berpuasa kan hehe seronok sebenarnya sbb masa ni kita berpuasa kan so kita boleh faham body kita mcm mana n apa yg kita selalu cari semasa berpuasa ni

Seharian menahan lapar dan dahaga mesti pastu bila berbuka tu salah satu benda yg kita rasa adalah senak perut, mcm seolah2 makanan susah nak turun sbb angin byk sgt dalam perut, sapa penah alami mcm tu mmg rasa tak sedap kan lg2 kalau angin tu kemain susah nak keluar n selagi tak keluar mmg rasa tak selesala dan tak senang duduk dibuatnya

Selalu kita dengar kalau nak buang angin kan mkn halia dan bawang putih, kalau yg eno tu pun ada perasa halia mmg baik utk buang angin tp mgkn ada yg jenis susah nak minum2 ni, saya pernah rasa eno tu mmg susah nak telan rasanya tp bolehlah nak gagah juga sbb time tu perut mmg tgh tak sedap



Bawang putih lak sanggup ke nak telan bawang tu tak pasal2 mulut berbau kan of course rasa mcm tak lalu nak telan

Nak tak kalau dah ada dalam bentuk pil senang nak mkn n just minum air je dan InsyAllah mmg berkesan utk buang angin dgn segera lg2 masa bulan puasa ni





Peppermint ginger plus ni mmg sesuai sgt utk org yg ada masalah mcm gastrik dan juga wanita hamil yg mual2, boleh ambil utk legakan perut dgn segera

Garlic pula selain dr berkesan utk buang angin dalam badan tp juga berkesan utk detox dan juga untuk mencairkan darah sbb bila puasa ni darah jd pekat bila kurang minum air yg boleh sebabkan sakit kepala jd bila ambil garlic ni perut pun rasa lega dan badan jd ringan je, mmg antara produk feveret saya garlic ni



JOM TGK TESTIMONI2 DI BAWAH




BERMINAT UNTUK DAPATKAN SUPPLEMEN BG BUANG ANGIN DALAM BADAN

BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK PERTANYAAN LANJUT

SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
ID NO: 880098
NURUL AZEAN
CALL/SMS/WASSAP: 0193228823


COD : SEKITAR KLANG, KOTA KEMUNING DAN SHAH ALAM 

ATAUPUN BOLEH TERUS ORDER DI SINI



Pakar Cantik

Monday, 14 July 2014

Nak Solat Terawih Tapi Sendi Sakit-Sakit

Sakit sendi, normal ke tak normal, kalau org tua mengadu je mesti kita kata biasalah org tua, sakit sana sini tp ada juga org tua yg kita nmpk sihat je, cergas semacam, boleh buat solat terawih sampai 20 rakaat mengalahkan yg muda mudi ni hah



Macam mana kalau parents kita bgtau yg dia sakit sendi, apa kita rasa nak buat, nak biarkan je n mintak die rehat ataupun cari supplemen utk dia agar dia dapat beribadat dengan lebih selesa.InsyAllah supplemen utk masalah sendi dari shaklee dapat membantu masalah mak ayah kita ni


Advanced Joint Health Tablet
(i) menyokong keselesaan sendi
(ii) memelihara tisu penyambung yang sihat
(iii) meningkatkan kesan kusyen


Omega Guard Shaklee 

adalah omega3 yang melambatkan degradasi tulang rawan. ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi..jadi ia boleh membantu mengurangkan gejala-gejala dalam penyakit sendi. omeg- juga bertindak sebagai pelincir. ia membantu kita untuk bergerak dengan lebih bebas

Ostematrix 

Kalsium penting untuk kesihatan tulang, otot dan ligamen. Magnesium pula diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi


JOM TGK TESTIMONI2 DI BAWAH







APALAGI HADIAHKAN SATU SET NI PADA PARENTS ANDA BULAN INI BG MEREKA RASA LEBIH SYOKKKKK NAK BERIBADAH

BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK PERTANYAAN LANJUT

SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
ID NO: 880098
NURUL AZEAN
CALL/SMS/WASSAP: 0193228823


COD : SEKITAR KLANG, KOTA KEMUNING DAN SHAH ALAM 

ATAUPUN ANDA BOLEH TERUS DI SINI



Pakar Cantik

Saturday, 12 July 2014

Elakkan Gastrik Menyerang Di Bulan Puasa

Gastrik semasa berpuasa, ada yg boleh thn sampai berbuka tp mmg melepekla sbb menahan sakit dan ada juga yg terpaksa berbuka sbb nak mkn ubat
Saya juga pernah ada gastrik dan kalau mkn ubat tu mmg legala sbb segala angin kuskus semua keluar hihi

Mmgla sangat tak best kan bila gastrik ni menyerang di kala bulan mulia ni yg ramai nak berebut pahala tp kita pula yg sakit perut dan gastrik ni ada mcm2 peringkat2 ada yg even dah mkn pun still perut susah nak baik semalaman so dah amalan waktu malam pun dah tak dapat nak buat. Rugi kan rasanya sbb bulan Ramdhan ni hanya sekali shj setahun belum tentu lg thn dpn kita akan bertemu dgnnya lagi

InsyAllah set ni boleh membantu anda2 semua yg seringkali terkena gastrik semasa berpuasa dan set ini juga dapat membekalkan tenaga sepanjang hari di samping bonus kulit yg terasa lebih gebu gitu


Jom kita tgk testimoni ini



Ataupun boleh mengambil ESP sahaja pun dah ok sbb ESP ni yg bantu membantu dalam meredakan gastrik dan menurunkan paras asid dalam perut






NAK HILANGKAN MASALAH GASTRIK ANDA

BERMINAT NAK DAPATKAN SUPPLEMEN DI ATAS

BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK PERTANYAAN LANJUT

SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
ID NO: 880098
NURUL AZEAN
CALL/SMS/WASSAP: 0193228823


COD : SEKITAR KLANG, KOTA KEMUNING DAN SHAH ALAM 


ATAUPUN ANDA BOLEH TERUS DI SINI

ORDER SET MIGHTY GEMS

ORDER ESP

Pakar Cantik

Thursday, 10 July 2014

Supplemen Pemberi Tenaga Untuk Kanak-Kanak di Bulan Puasa

Ada tak parents yg tercari2 supplemen khas utk kanak2 yg baru belajar berpuasa dan nak bg diorang tak terlalu penat dan haus sgt sepanjang hari almaklumlah budak2 sekolah ni aktiviti padat pastu dicampur pula dgn cuaca yg panas

Saya ada cadangan yg sgt2 baik utk anak2 anda malah rasa pun sedap berperisa oren n konpem diorang akan menggemarinya

Jom tgk testimoni mereka yg dah menikmati keenakan Performance Drink ini


InsyAllah kita boleh cuba bg PD ni utk kanak2 yg sedang berlatih berpuasa sbb PD ni bukan sahaja untuk mengurangkan rasa haus tp dapat memberikan tenaga sepanjang hari


BERMINAT NAK BELI PERFORMANCE DRINK BG MEMBANTU ANAK2 DALAM PROSES PUASA

BOLEH HUBUNGI SAYA UNTUK PERTANYAAN LANJUT

SHAKLEE INDEPENDANT DISTRIBUTOR
ID NO: 880098
NURUL AZEAN
CALL/SMS/WASSAP: 0193228823


COD : SEKITAR KLANG, KOTA KEMUNING DAN SHAH ALAM


ATAU BOLEH TERUS DI SINI
Pakar Cantik