Monday, 4 May 2015

Coklat Untuk Kecantikan Kulit

Harini jom kita belajar mengenai khasiat coklat untuk kecantikan kulit

 4 khasiat utama coklat pada kulit
1. coklat mengandungi antioksidaan yg tinggi untuk menghalang kerosakan pada kulit
2. mengandungi flavanoid yg dapat meningkatkan keanjalan kulit dan menghilangkan garis2 halus
3. sangat efektif dalam melembapkan kulit sbb coklat ada kandungan lemak mentega yg sgt berkhasiat utk kulit
4. mencerahkan kulit



Chocolate Sugar Scrub
- Buang sel kulit mati/daki/parut
- Mencerahkan kulit
- Wangikan badan
- Anjalkan kulit, coklat ni bagus untuk hilangkan kedut2 pada kulit
- Kulit lebih halus mulus gebus
- Melembapkan kulit, sesuai untuk yang kulit kering
- Selamat jika tertelan
- Menggunakan coklat bermutu tinggi yang dicairkan bersama oat

RM20 sahaja utk 250 gm
tidak termasuk postage
Pakar Cantik

Wednesday, 4 March 2015

Khasiat susu untuk kulit

Mesti dah ramai yg tahu kan susu ni banyak khasiatnya untuk kulit, ramai yg dah guna susu utk cuci muka buat facial mask dan ada yg mandi susu lagi


Jom kita tengok khasiat susu ni utk kulit

- melembut dan melembapkan kulit
- mencerahkan kulit secara semulajadi
- memudarkan parut dan pigmentasi
- menjadikan kulit lebih sihat dan berseri2
- susu berkesan bg rawatan sunburn, allergik dan luka
- susu sgt sesuai utk kulit sensitif
- menghilangkan kedutan dan garis2 halus


Bayangkan kalau kulit muka anda dapat menikmati khasiat susu sepenuhnya sepanjang malam, mesti best kan

Ahah sekarang pihak NAGEERA dah mengeluarkan produk baru krim malam yg diperbuat dari susu, mmg warna pun putih salju macam susu


Berminat nak tau lebih lanjut tentang produk kami

Boleh terus sms/wassap 0193228823

Pakar Cantik

Tuesday, 17 February 2015

Khasiat Coffee Scrub

Ada yg dah pernah dengar tentang COFFEE SCRUB, mgkn ada yg pernah dengar ada yg belum


Jom kita tgk khasiat coffee scrub ni

- membuang sel2 mati pada kulit
- mencerahkan bhgn yg gelap seperti di bahagian bawah lengan
- menghilangkan masalah bau badan
- melancarkan peredaran darah
- mengatasi masalah selulit
- memudarkan parut dan stretch mark
- aroma coffee dapat melegakan stress dan bersifat penenang
- dapat membantu untuk membakar lemak

Sekarang ini kami mahu memudahkan anda, tidak perlu membuat dari rumah lagi dgn kopi pracampuran kerana kopi seperti itu mengandungi bahan perasa dan pengawet tambahan, kami menggunakan kopi asli dari ladang yg dimesin halus serta dicampurkan dgn ramuan seperti olive oil, vco, garam organik dan ada ramuan rahsia juga yg tidak akan mengeringkan kulit malah melembapkan



Satu bekas 250gm hanya RM20 sahaja

postage semenanjung - RM6
postage sabah sarawak - RM10

sebarang pertanyaan dan pembelian boleh direct wassap saya 0193228823
Pakar Cantik

Monday, 16 February 2015

Instagram Nageera


Sebenarnya hari2 kami akan upload testimoni dan kebaikan produk tapi selalunya akan update dalam instagram dahulu dan terus link ke personal fb saya


Sesiapa yg ada acc instagram boleh follow kami @nageera


Untuk sebarang masalah berkaitan masalah kulit boleh terus sms/wassap saya 0193228823, insyAllah saya akan menjawab semua kemusykilan anda semua


Pakar Cantik

Wednesday, 11 February 2015

Cara Penggunaan Lip Scrub


Entry harini saya nak ajar penggunaan lip scrub sekarang kami yg sgt super duper best ini


1. Bersihkan bibir dr segala kotoran, lebihan gincu atau lip gloss
2. Ambil secubit scrub pilihan anda
3. Gosok dan urut perlahan-lahan di sekitar bibir selama beberapa minit
5. Basuh dgn air atau hanya lap dgn tisu bersih

Tadaaa hasilnya nnt bibir rasa lebih sexy dan moist2 je



Kalau saya kan biasa saya jilat2 je hihi sbb yummy sangat kan




Jangan risau bahan yg kami gunakan semuanya natural dan tiada bahan pengawet, selamat jika tertelan mahupun jika anak2 terjumpa dan main tp jagala leklok ye kang mau diratah2 pulak scrub korang tu


BERMINAT TERUS SMS/WASSAP 0193228823





Pakar Cantik