Wednesday, 26 February 2014

Kenapa Saya Pilih Shaklee, Ok ke Buat Shaklee ni??

Ahah buat tajuk tu sbb ramai beno yg bila tanya tu mesti ada terselit jawapan tu, kadang dah minat nak join cuma ada yg waswas dan takut2 lg dgn bayangan MLM

Bila sebut MLM ni mesti uolsss dapat bayangkan yg perlu cari orang utk dpt bonus yg tinggi dgn perlu keluarkan modal yg byk utk beli stok sampai ada yg terpaksa buat loan

Dengan shaklee semestinya tidak perlu langsung nak buat loan unless anda mmg tak ada duit RM75 dalam bank mahupun dalam dompet then masa tu mmg kena pinjamla nak buat mcm mana kan tp InsyAllah 75 rgt tu kejap je dpt blknya

Dgn berbekalkan RM75 tu anda akan dpt masuk ke group2 yg diterajui oleh mereka2 yg hebat dan ilmu2 yg mereka sampaikan pun mmg terbukti boleh berjaya cuma nak tak nak je

PERBEZAAN SHAKLEE DGN MLM LAIN

  • Bila org sebut shaklee mesti org kenal produknya dahulu bukan bonus besar yg digembar gemburkan sbb produk shaklee kuat dan dan lebih 50 tahun dalam pasaran
  • Penjualan produk shaklee adalah asas utama dalam perniagaan shaklee bukan setakat pada penajaan ahli sahaja sbb tu shaklee bertahan lama sbb produk2nya yg mmg betul2 berkesan
  • Hanya perlu membayar yuran pendaftaran utk jadi member shaklee, tak perlu beli stok yg byk utk permulaan, kalau nak beli stok mkn sdri pun memadai sambil berbisnes
  • Leader shaklee tidak pernah menabur janji akan mendapat bonus sekian2, kereta sekian2 dan dpt bercuti di negara sekian2 sbb diorang taknak tabur janji kosong, perniagaan shaklee adalah real bisnes, anda buat anda dapat, kalau dok goyang kaki n mengadap sinetron sepanjang hari mmg hasilnya pun zerola ye
  • Bila dah daftar tu akan akan ada byk online dan offline coaching yg free je leader2 ni buat, tak perlu nak byr extra lg just nak dgr atau tak je, leader semua sedia membantu
  • Mgkn ada yg berpendapat yg produk mlm ni mahal tp sejujurnya nak kata mahal sgt pun tak n murah sgt pun tak setanding dgn kualiti lg2 VITALEA tu mmg murah sgt nak dibandingkan dgn kualiti dan teknologi utk menghasilkannya
  • Tiada istilah menindas org bawah utk org atas naik sbb sistem marketing shaklee ni lebih adil dan telus, sapa rajin tak mustahil dia naik cepat dr upline
  • Tiada istilah duta or what so ever sbb kamila sbg ahli yg berdaftar dgn shaklee adalah duta pada produk dan yg menghebahkan kebaikan produk shaklee pada org umum

LAGI SATU SOALAN HOT


OK KE BUAT SHAKLEE NI SBB DAH RAMAI YG BUAT???

Kalau ikut zaman saya start tahun lps pun dah ramai yg buat tp dlm hati saya apa salahnya saya cuba kan tak rugi pun sbb at least saya dah dpt rasa kehebatan produknya

Hasilnya alhamdulillah sbb apa saya betul2 yakin dgn rezeki yg ditentukan dan saya juga takde kenal putus asa sbb push factor dalam bisnes ni adalah family dan anak2, saya nak beri yg terbaik utk mereka

Kalau asyik dok tanya2 mcm tu mmg tak kemanala sbb sambil2 dok tanya2 tu dah ramai yg maju ke dpn, kita ni asyikla dok tanya, dok google, research itu ini yg taktau bende apa sbb takut punya pasal kan

Kami ada group yg sentiasa support anda, offline dan online coaching ada, tunjuk ajar produk pun ada .Banyak yg sy belajar sepanjang buat shaklee ni dan masih terus belajar

Orang malaysia ni dah 26 juta orang....., cube tanya yg lalu lalang kt supermarket masih ramai yg belum tahu tentang Shaklee ni so tugas kitala nak berkongsi dgn orang ramai, rezeki ada utk kita semua asalkan kita terus berusaha

Cube jela tgk org jual tudung dan kain bertambah ramai tp still kedai dia buka dah 20 tahun takde masalah pun, mesti ada kaedah kan mcm mana dia menten tu even dah ramai yg bukak kedai meletups dari dia


NAK JOIN SHAKLEE BERSAMA SAYA

NAK RASA PENDAPATAN 4-5 ANGKA DR SHAKLEE

BUAT SHAKLEE DARI RUMAH

HUBUNGI SAYA UNTUK KETERANGAN LANJUT
SHAKLEE  INDEPENDANT DISTRIBUTOR
ID NO: 880098
NURUL AZEAN
CALL/SMS/WASSAP: 0193228823

   
COD : SEKITAR KLANG, KOTA KEMUNING DAN SHAH ALAM
 



Pakar Cantik

1 comment:

  1. Obat Stroke Iskemik Herbal Alami adalah sebuah solusi untuk anda yang bingung mencari obat untuk mengatasi penyakit stroke, selain itu ada juga Obat Untuk Mengobati Stroke Ringan Herbal yang memang banyak dicari karena sekarang ini banyak sekali penderita penyakit stroke ringan. Obat Stroke Tradisional Alami Ampuh, memang sangat ampuh karena terbuat dari bahan-bahan tradisional. Obat Untuk Stroke Ringan Yang Manjur juga sangat ampuh untuk mengatasi stroke ringan. Untuk itu Obat Penyakit Stroke Alami dan Tradisional sangat membantu sekali untuk pengobatan penyakit stroke. Obat Mujarab Untuk mengobati Penyakit Stroke merupakan sebuah obat mujarab yang banyak dijadikan alternatif oleh banyak orang, Obat Penyakit Stroke Alami dan Tradisional dan Obat Alami Untuk Mengobati Penyakit Stroke ini sudah banyak membantu orang-orang yang mengidap penyakit stroke dengan menggunakan Obat Untuk Penyakit Stroke Paling Ampuh. Obat Herbal Untuk Penderita Penyakit Stroke ini sangat aman, karena terbuat dari bahan alami yang 100% herbal. Obat Tradisional Untuk Penyakit Stroke Berat pun tersedia untuk anda yang memang mengalmai stroke berat. Untuk itu baik Obat Tradisional Untuk Menyembuhkan Penyakit Stroke, Obat Untuk Mengobati Stroke Ringan Maupun Berat, ataupun Obat Herbal Yang Mampu Untuk Mengobati Penyakit Stroke sangat baik dan berkhasiat sangat tinggi untuk mengobati penyakit stroke hingga tuntas.

    ReplyDelete