Monday, 27 February 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


segmen yg dibuat oleh md ni mmg bagus untuk blogger2 baru untuk mencari follower dan sistem grouping yg dibuat tu mmg sgt brilliant

so jom ramai2 join segmen ni k, senang je, klik kat banner kat atas tu k or kat website tuan punya blog tu

ini senarai blogger yg ditag dgn rasminya

mama mia
safwani
vanilla choc

8 comments:

  1. Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

    Btw, dah follow sini ^______^

    ReplyDelete
  2. hai (^^)
    mashi dtg dari segmen yang sama [group 1, No:3] ..jom dtg dan follow blog mashi .. mashi dh jadi follower blog ni.. http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama, group 4 no 53..dah follow kamu :D

    SEGMEN TAMBAH FOLLOWER TANPA BLOGWALKING BY MD

    ReplyDelete
  4. hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  5. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  6. hai.. singgh sini

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

    ReplyDelete
  7. salam kenal dr cik buaya

    follow dr segmen yang sama :)

    ReplyDelete